Grattis till brudparet!

Idag gratulerar vi Anna.L och Rickard som blev herr och fru Läck!!

Storebror 40 år!

Dagen har varit fullspäckad, men rolig, hela dagen! Bror Fredrik har fyllt 40 och idag firade vi honom. Jag och Jocke är alltså i Uppsala och Fredda har inte vetat nånting. (detta har vi fått hålla hemligt för de flesta så att det inte kan komma fram på något sätt.)
Så idag vid 13.30, efter vi lämnat Filip hos Antons mamma som var barnvakt, så kidnappade vi Fredda.
Sen åkte vi iväg till Nordic Gokart, där vi mötte upp Melinarna, och körde femkamp. Så jäkla kul!! Vi körde: Gokart, sumobrottning, segway, rodeotjur, gladiator och sen fick vi köra en extra gren vilket blev pilbåge. Rickard vann, Fredda tvåa och Jocke trea. Resten förblir osagt.

Efter femkampen åkte vi iväg allihopa och käkade kinamat. Det var riktigt gott men blev besviken på personalens bemötande.

När vi hade ätit klart var klockan närmare 20 och vi körde hem Fredda och Anton. Sen åkte vi ut till Antons mamma och hämtade den finaste pojken i världen. Det hade gått jätte bra och Filip hade varit snäll och glad hela tiden. MEN, när mamma (jag alltså) kom då brast det. Hade grät och ropade mamma, hela vägen hem. Det känns i mamma-hjärtat kan jag lova!

Milla har varit hos Anna.L hela dagen och kvällen. Har nästan precis hämtat henne. Hon hade skött sig bra, hon med, och inte bråkat med Anna.L´s katter.
Och när jag hämtade Milla, fick jag träffa Tåij (Anna.T) en snabbis. Det var riktigt kul, henne träffar man inte allt för ofta! Tror det var på sista april sist. Fick veta att hon är en trogen läsare, skickar därför en speciell hälsning till henne!! =)

Ska alldeles snart krypa ner i sängen. Jocke sitter och spelar tv-spel och Johan sover. Mamma grejar i köket. Min kropp känns rätt mör.

Ha det bra, alla som kan tänkas läsa. Vi hörs!

RSS 2.0