Slottsskogen

Åh en sån mysig dag det har varit idag. Vi åkte till slottsskogen på förmiddagen. Tog med både Filip (så klart) och Milla. Vädret var kanon! Den första jag såg när vi kom dit var min kompis Erik, som bor i Varberg. Honom har jag inte träffat sen förra sommaren, så det var kul att få träffa honom! Även om det bara var en kort stund. Jag och Jocke gick vidare till Villa Belparc och åt lunch. Maten var inget vidare, tyvärr, men det var himla mysigt. Vi satt vid vattnet. 
När vi hade ätit så strosade vi runt lite och tittade på folk. Vi hade tänkt åka till Lejonet & Björnen och köpa glass men Filip var så trött och gnällig när vi väl satt oss i bilen, så vi åkte hem.

Nu är nyss inkommen från en promenad med svägerska Liselott och våra hundar. Jätte skönt väder nu på kvällen med! 
Så nu sover Filip och jag sitter här. Kollar med ena ögat på Sthlm-Arlanda. 

I morgon ska vi ha lite städdag här hemma. Ska göra fint på balkongen och sätta upp krokar i hallen, till Filips jackor. Vi måste plocka undan lite här i vardagsrummet också. Filip är helgalen i gåstolen och springer runt som en tok. Måste ta bort allt som kan vara farligt för honom att få tag på. Min lilla vilda unge. =)
Har jag tur kanske jag kan få Jocke till att följa med till Ikea. Vill ha en ryamatta att ha i vardagsrummet. Hoppas!


Hej så länge!!




Färdig!

Äntligen har jag gjort klart alla tackkorten till dopet. Har postat dem dessutom. Slet som ett djur för att hinna idag så dom kommer med i morrn när lådan töms kl 10. Tji fick jag. Det är ju röd dag i morrn. 
Nå ja, nu är det klart iaf. Äntligen!! Glömde dock att fota dem så att jag kunde lägga upp på bloggen. Men tänkte, det fixar Anton åt mig sen. Eller hur?! =)


Ha det bra!

Det vankas bröllop

Nästa lördag gifter sig min brorsdotter Ida med sin Samuel. Åh vad jag önskar att jag kunde gå!! Läser i Idas blogg om alla förberedelser, så tråkigt att jag inte kommer få se resultatet. 

Varför hatar Filip att åka bil?!
Varför går inga tåg till Umeå?



Flitiga jag

God dag, eller god morgon, på er stackare som läser. Idag är det lördag som ni själva vet. (eller?)

Jag har fått massa gjort och sitter här och är stolt över mig själv. Jocke åkte ut till sjön med vovve och barn. Jag tog ett ryck här hemma. Nu har vi hur fint som helst! Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så att jag kan bädda rent. Och tvätta det sista. 
Jocke är hemma igen, Filip sover och Milla solar på balkongen. Där Filip vaknar ska vi åka och handla. Ikväll kommer Frippe hit och vi ska grilla. Ååhhh vad gott det är med grillat! Vi ska köpa långa revbensspjäll. Mums! Får se om vi ser Eurovision songcontest i kväll eller om det blir nån film istället. Sverige kommer ändå inte vinna. (Anton, du får Jockes projektor om Sverige vinner... hahaha)

Igår var en sorglig dag. Vi var ju på begravning. Även om det var jätte sorgligt så var begravningen väldigt fin. En väldigt bra och personlig präst! Hon kände Eva sen tidigare och hade mycket personligt att säga om henne. 
Efter begravningen var vi helt slut allihop. Jag och Filip somnade i bilen hem. 

Efter vi ätit middag allihop och efter Filip hade badat så gick vi bort till Ralf och Liselott. Jag och Liselott gick en sväng med hundarna och karlarna slöade i soffan. Sen blev det Rockband spelande! Fan vad jag knäcker på gitarr. Jag kan köra på medium nu! Men jag är inte så bra om man jämför med Jocke...

Det var nog allt för denna gång. Tvätten blev precis klar, plikten kallar!!



Det gör ont i mig

Jag har som jag nämt tidigare fastnat för en blogg som heter
Den starkaste stjärnan.
Handlar om lilla Victor som dog i cancer i april i år. Han var inte ens två år. Victors föräldrar har gjort en film om Victor:
http://feie.tkphotography.se/victorfilm.html

Jag kan inte låta bli att läsa bloggen. Men jag gråter varje gång. Kan nästan känna deras ångest.

Varje dag läser jag och gråter. Och varje dag är jag så otroligt tacksam att jag får ha mitt barn hos mig.

Väntar

Filip vägrar sova och är allmänt gnällig. han skulle ha sovit redan vid 9 tiden men vägrar! Han somnar nog gott efter lite mat.

Själv väntar jag på att nån snubbe från Dell ska komma hit och laga min dator. Det är moderkortet och tack o lov så går det på garantin. Men... (Håll i dig nu Anton) Jag vill inte ha Dell-datorn mer! Nu är jag ju van vid Jockes mac... haha, så det kan gå... 

Får väl se när karln behagar att dyka upp. kl 10 så sa dom "inom en halvtimme". Hmpf...


So long!





En vanlig måndag

Så var det måndag igen. Tiden går så snabbt så jag hänger inte med. Om två veckor ska jag till Uppsala igen. Ska bli riktigt roligt! Jocke kommer nog ner ett par dagar också, men han tar bilen. Jag och Filip åker tåg.

Just nu sitter jag och väntar på mail från min farbror Norbert. Han har tecknat av Danmarks kyrka, där vi hade dopet. Tror han har målat direkt i datorn. Vilket fall, bilden ska vi ha på våra tackkort som vi ska skicka ut. Kan lägga upp en bild senare. Kommer nog bli jätte fint!

Denna veckan har vi verkligen tomt schema. Ikväll ska vi nog hälsa på hos Jockes bror Jonny och hans sambo Pethra. Deras dotter Sabina är ju gudmor till Filip. Dessutom har vi inte träffat dom sen dopet.
På fredag blir en hemsk dag. Vi ska på begravning. Det är aldrig roligt. Usch. Det är Pethras mamma Eva som har gått bort. Sist vi träffade henne så käkade vi pizza och hon gullade med Filip. Nu är hon bara borta. Så overkligt och tragiskt!!
Måste hitta fina kläder att ha på begravningen, måste ordna med blommor också. 

Snart är det dags för lunch. Filip sover ännu men vaknar nog snart. 

Vi hörs!!

Klumpen

Var på Bvc igår. (Barnavårdscentralen, för er som inte vet) Min lille klump börjar bli Stor! 
Han var 70 lång och vägde 10 070 gram. Min matglade lille prins. =) Men bilringar ÄR ju mysigt, eller hur?!



Den starkaste stjärnan

Hittade en blogg som jag suttit och läst nu medans Filip har sovit. Tårarna bara rinner. 

Den starkaste stjärnan

Efter jag läst så har jag legat och kramat min sovande, underbara son. Det måste vara det värsta som finns att mista sitt barn.




Min lilla älskling. Så liten han har varit. :)

Tjuvlyssnat

Glömde berätta om något roligt jag hörde på tåget. Paret bakom pratade så högt så det gick inte att låta bli att lyssna. När vi åkt MAX en timme från Stockholm och är runt Örebro (?) så utspelar sig detta:

Mannen: Undrar var vi är.
Kvinnan: Ja. Här är det fint.
Mannen: Mmmm.
Kvinnan: I Halmstad bor det mycket folk.
Mannen: Mmmm.
Kvinnan: Här bor det nog mycket folk. 
Mannen: Mmmm.
Kvinnan: Ja, vi är nog i Halmstad! Ja, i Halmstad är vi nu!
Mannen: Tror du?


Haha, jag hade så svårt för att hålla mig för skratt. HUR kan man tro att man åker förbi Halmstad om man åker mellan Stockholm och Göteborg?! 



Idag regnar det, så idag blir det ingen solbränna. Suck!

Ditt och datt

Hallå där ute. Tänkte bara skriva ett par rader så att Anton inte kan säga att jag är dålig på att blogga. För det är HAN! haha

Är hemma igen efter några dagar i Uppsala. Uppsala är bra roligt på våren och sommaren. Ser redan fram emot nästa resa dit, grilla och träffa kompisar. Mysigt! Helt underbart att det finns tåg. Annars hade jag inte kunnat åka. Inte med Filip i alla fall. När mamma körde oss till stationen i Uppsala så skrek han så pass att jag trodde att han skulle kräkas. Det är sjukt jobbigt. Men så fort han kommer ut ur bilen så är 
han världens gladaste. 

Tågresan gick jätte bra. Han somnade efter bara 20 minuter och sov hela vägen till Gbg. Jocke kom upp på tåget och mötte oss och Filip vaknade med ett ryck när han hörde Jockes röst. Sen var han så pigg så han var vaken till 22.30 och busade med sin pappa. =)

Tänkte faktiskt ta och lägga mig och se lite på tv. Somna till tvn, finns det något bättre?! Filip sover sen två timmar tillbaka och Jocke 
ska spela nåt dataspel. 

Om det är fint väder i morgon så ska jag sola lite på balkongen. Tänkte försöka få liiiite färg åtminstone. Gjorde ett försök idag att ta en promenad med vovve och vagn. Sola lite under tiden jag gick. Men Filip skrek så tillslut gav jag upp och gick hem. Han gillar inte att sitta i varken bilstolen eller vagnen. Och envis är han, den goa ungen. 

Sov gott ni som läser, äh sov gott ni andra också. =)

Valborg

Ja så var det valborg igår. Valborg i Uppsala är ju rätt speciellt, ALLA är ute och festar. De flesta börjar redan på morgonen. Men det gjorde inte jag. Jag gick en shopingrunda i Gränbycentrum med Filips gudfar Anton. Det var riktigt trevligt, vi åt lunch och jag köpte en massa skoj. Köpte ett par byxor, en cardigan, solglasögon och örhängen. Fick även en skinnjacka av mamma. Sååå glad!! (Och nu vet Jocke om mitt shoping äventyr... Oooops...) haha

Efter vi varit i Gränby så körde vi den fräsha och nyätna Anton till Svartbäcken där han skulle fira Valborg. Jag, mamma och Filip åkte då ner till Sunnersta och hälsade på mammas kompis Hjördis. Fikade lite och pratade en stund. Jocke, du missade Carina. =)

När vi kommit hem var det dags att börja göra sig i ordning. Vid 18.30 kom Jacob och hans kompis Victor. Vi drog iväg till Anna.L på partaj. Där var massa trevliga människor. Efter lite festande så drog jag, Jacob, Victor och Lill-Tåij (Sofia) ner till Svenssons. Det var riktigt roligt!! Har inte varit ute på nästan 1½ år så detta var behövligt. Efter några timmars dansade gick brandlarmet och vi drog oss hemmåt. Men jag fick aldrig reda på om det brann eller om det var falsklarm. Kände dock ingen brandrök så det var nog inget allvarligt.

Idag då... Idag är jag rätt trött. Har mest tagit det lugnt. Legat i solen, varit ute med Filip och grillat. Gott!!
Filip sover och jag väntar på att det ska bli läggdax för mig med. I morgon ska vi till mommi och hälsa på. Vi ska nog till Åking också.

Hoppas ni har haft en rolig valborg!!




RSS 2.0