Thailand del tva

Efter forsta natten pa nya stallet sa kan jag inte mer an att saga att här trivs vi!! Det ar inget mogel, inget betong golv och nu har vi ett handfat att tvatta handerna i. Vi har till och med badkar. Underbar bungalow!

Pa stranden har dom en jatte mysig bar dar vi satt och at lunch. Lovely!

Idag har vi badat och solat hela dagen. Klockan ar snart 16 och Filip sover for andra gangen idag. Ikvall sticker vi nog till Funky Fish och ater nyfangad fisk. Underbart gott! Vi far se.

Igar kvall akte vid med nagra svenska vanner, som jag och jocke traffade har for tva ar sedan, in till Saladan. Shoppade lite. Skor, sa klart. Eller, tofflor. Och jag kopte mig en rolex klocka for endadst 2000 kr.
Har kopt lite klader till Filip, lacoste trojor. Blir val en och annan vaska nagon dag ocksa. Men maste ta det lilla lugna. hehe

ska forsoka fixa lite bilder ikvall eller i morrn, jocke far hjalpa mig. Pa denna datorn kan man inte ens andra tangentbordet sa att det gar att skriva pa svenska. segt!

BROR: Jag kommer inte aka charter till Thailand. Charter till Grekland, ja visst!! Men inte hit. Filip mar bra, han brydde sig inte om att det inte fanns handfat eller att det var betong golv, jag tror inte han sag moglet heller. ;) och det var ju bara en natt, resten av tiden har vi bott som kungar.
Daremot tror jag att du borde vaga testa att inte aka pa charter, det ar roligt, jag lovar!! =) och det funkar lika bra. =)


Ha det bra alla, dags att ga ut i solen igen.


och angaende klockan, dont worry, jag betalade 100 kronor... :)

Thailand!

Hej alla. Nu är vi installerade och klara här i Thailand. Har inte haft möjlighet att blogga innan men passar på nu medans Filip sover.

Första dagarna tillbringade vi på Phuket, kata beach. Ett skiiiit fint hotell som hete Tropical garden resort. Helt underbart för Filip att kunna bada i både havet och poolen.
Igår anlände vi till älskade Koh Lanta. Och vårat kära Funky Fish. Men vilken chock när vi kom hit! Dom har gjort om här och jag gillar inte hur det är nu. Det är större, nästan för stort för sitt eget bästa. Det var trivsammare förr.

Vår kära bartender Weep har skaffat sig en egen bar, No name bar. Han blev helt överlycklig när han såg oss och sprang och mötte oss. Hade hade ett rum ordnat till oss direkt, där har vi nu sovit en natt.
Det blir inte en till....

Huset är byggt helt i betong. Alltså, funkten har ingenstans att ta vägen. Det är mögel överallt. Kuddar, säng, överallt!! Jag har varit sååå sjuk i natt. Fy fan!

Först tänkte vi bo i Funky Fish bungalows men problemet är att vissa ligger bakom baren (så även vårat rum) vilket innebar att Filip hade väldigt svårt att komma till ro när det var människor som tjoade. De andra bungalowsen har en rätt brant trappa som känns lite farliga eftersom Filip kastar sig rakt ut.

Så hur gör vi?! Vi flyttar!

ca 5 minuter bort med Tuk-tuk, ligger klang dao beach. Där känner Jockes kollega någon, så där ska vi bo. Det blir lite dyrare men det ingår frukost så slår man ut det så blir det inte så farligt. Plus, INGET MÖGEL!

Annars har vi det helt underbart. Flygresan ner gick jätte bra, Filip sov nästan hela tiden. Bredvid oss satt en pojkspoling på 20 år som bjöd oss på skumpa eftersom mamma fyllde år. Han själv blev väldigt full och spilde både skumpa och gin på stackars mamma. Men det gick bra ändå. =)
Väl framme så var det ju eftermiddag här. När det väl var dags att sova så var det inga problem för Filip. Han sov hela "natten". Så ingen jobbig övergång. Än... Kanske blir värre när vi kommer hem.

Bilder kommer, har fottat med min (nya) mobil. (Nej Anton, ingen iPhone) och dom hade inte så små kortläsare här. Ska fotta mer med min vanliga kamera.

Måste ut i solen igen, måste bli brun... måste bli brun!


Ha det så bra alla vänner, på återseende!!

RSS 2.0