Överraskning

Idag tänkte jag faktiskt åka och hälsa på mina goa kollegor på jobbet. Har inte träffat dom sen i början av december. Det är ingen som vet att jag kommer så det blir en liten överraskning. Får hoppas dom blir glada. haha
Tar självklart med mig Filip så dom får se min lillprins! Har köpt kladdkaka och snickerstårta som jag tar med. Tänkte åka vid 13 tiden så jag hinner träffa dom som slutar tidigt också.

Ska bli trevligt!

Ledsen


Vilken natt...

Shit vad trött jag är. Blev inte många timmars sömn inatt. Fick hämta hem Milla efter 18-tiden igår. Min älskling kom med en stor tratt runt huvudet och hon är inte alls glad över den.
Operationen hade gått bra, dom hade plockat ut två små främmande föremål som satt fast på ögat. Det ena på hornhinnan, det andra under. (AJ)
Tittar man noga så ser man tre små stygn mitt på Millas öga.

Första uppvaket inatt var vid 01 tiden. Milla gnydde och gnällde som en tok. Jocke gick upp och gick ut en sväng med henne så hon fick kissa. Jag fick ta hand om Filip som självklart vaknade även han. Vid två somnade vi om alla fyra. Filip måste ha kommit i otakt med sin sömn för han vaknade sen var tjugonde minut. Somnade om, om jag la honom i famnen. Så höll det på fram till 5. Då började Milla igen. Min tur att gå ut med henne, Jocke tog lilleman. Efter en sväng runt om huset och lite smärtstillande droppar kunde hon somna om. Filip med. Men samma procedur igen. Vaknar var tjugonde minut.
Trots det fick vi "sova" fram till 7.30.
Gissa vilka som har däckat nu? Japp, Filip och Milla. (så klart)

Hoppas veckan med tratt på Milla går fort. Hon hatar den! hon bara försöker få av den. Vi fick ta av den när hon är ute och när hon äter och även när vi har full uppsikt. Men det sist nämnda funkar inte så bra. Även om vi har full uppsikt så försöker hon kraffsa på ögat. Så det är bäst att tratten är på. Ute verkar hon glömma bort att ögat gör ont.

Ida: Ingen brådska med tröjan. Är bara så glad att du hjälper mig. Såg du frimärkena? Om du packar paketet platt så ska det portot räcka. Blir paketet högre än 3 cm blir portot en tia dyrare. TACK igen! Och hälsa Dan o Ingela. =)







Idag ska jag äta semla.

Milla, min Milla

Var ute med min svägerska och våra hundar. De lekte och hade kul, Milla var lika vild som vanligt. På vägen hem är hon ovanligt lugn. Går fot!
Ser att hon är röd i ögat och kollar närmare. Ser inte bra ut. I vänster öga är det inte brunt iris, det är RÖTT. Blod rött. Och man riktigt ser hur det svullnar. Ringer Jocke som får komma hem med en gång.
Åker till veterinären illa kvickt. Vi fick tack o lov komma in med en gång.
Akutfall sa veterinären.

Det visade sig att Milla fått en pinne i ögat. Veterinären ser ett sår som pinnen gjort, innanför ögonlocket. På hornhinnan sitter två små taggar/flisor som inte vill lossna. Det är en kraftig blödning i ögat och regnbågshinnan är inflammerad.
Min älskade Milla fick bedövning på ögat med en gång. Detta tillståndet ska tydligen vara fruktansvärt smärtsamt.

Så nu är Milla inne på operation. Vi får hämta henne ikväll. Då först får vi veta om synen klarar sig.

Håll tummarna för Milla!




Dop

Nu är dopinbjudningarna utskickade. Blev två sorter. Dessa som syns på bild gick till släkten och de vänner vi bjöd fick sms. Enkelt va?!





Vacker!

Låter bilden tala för sig själv. Min underbara napp-unge!


Pizzasallad

Det här behöver du :
1 liter kokande vatten
½ vitkålshuvud
1½ dl solrosolja eller annan matolja
5 msk vitvinsvinäger
½ dl vatten
1 msk strösocker
2 msk oregano
2 tsk salt
1 krm finmalen svartpeppar

GÖR SÅHÄR :
Strimla vitkålshuvudet med osthyvel för bästa resultat. Lägg all salladen i ett durkslag. Koka upp vattnet & häll det över salladen. Låt rinna av! Använd nu en rymlig plastbunke med tätslutande lock och häll ner salladen. Vispa ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål och slå över salladen. Blanda väl! Låt svalna i rumstemperatur. Förvara sedan i kylskåp! Hållbarhet 5-7 dagar!


Idag ska jag frossa!! =)

 

 


Chinapuffar (om att bjuda på sig själv)

Fredagkväll, chinapuffar, kamera.

Ni ska snart få se resultatet.
Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!! Observera att alla bilder är spontanbilder. Inga grimaser är alltså förberedda. Anton var  inte beredd på en enda bild. Du är så sjukt rolig!

Så, här leker jag och Anton som två 5-åringar.

Varsågoda!



 
 

Tänk att det kan vara så kul att gegga med choklad....

Sängen

Nu ligger jag i vår mysiga säng och surfar på Jockes Mac. Jocke tog hand om lilleman i morse så jag fick sovmorgon och väckte mig med frukost på sängen. Min underbara man! =) Då vaknar man verkligen på rätt sida. 

Igår åkte mamma, Anton och Johan hem. Det är jätte tomt här nu! Usch vad fort tiden går. 9 dagar bara flög iväg. Hoppas de kommer på påsklovet också. 

Jag och Jocke hade myskväll igår. Gick till affären och köpte godis och cola, gick sen hem och såg melodifestivalen. Jag gillade bidrag nr 2. Tur de kom till andra chansen.

Det kom jätte mycket snö igår! Helt plötsligt har vi vinter. Milla älskar det. Hon har aldrig sett så mycket snö och vill nu vara ute hela tiden. Ska ta ett kort innan snön smälter bort.



Bröllop!

Har glömt att dela med mig. Min otroligt söta brorsdotter ska gifta sig!! Ska bli så otroligt roligt att få se henne stå brud! Vackrare brud kommer aldrig gå längst altargången kan jag lova.



Detta, Ida, ser jag fram emot!

~

Har bakat mina älskade Dumless idag. Onyttigt ÄR gott!



Long time, no see

Nu var det ett tag sen jag skrev. Tiden går så fort och när man har gäster så är det mycket att göra hela tiden.
Tur att mamma är här också. =)
Just nu ligger mamma och vilar med Filip. Johan och Anton sitter och spelar tv-spel (som vanligt) och Jocke jobbar. Jag har precis gått en sväng med Milla och tänkte nu sätta mig och göra klart det sista
inför Filips dop.

I morgon ska vi åka till Gekås och shoppa!! Underbart. (För er som inte vet vad det är så är det varughuset i Ullared)
Var länge sen jag var där. I våras tror jag. Lutar åt att Jocke och Johan stannar hemma. Dels vill dom inte gå upp tidigt och sen gnällde dom nåt hemskt sist vi var där. Jocke ska vara hemma torsdag och fredag. Skönt! Men känner jag honom rätt så kommer han ändå jobba hemmifrån samt ta alla tusentals med telefonsamtal som han får om dagarna.

Hinner inte skriva mer, måste göra klart inbjudningarna och sen baka DUMLESS! Underbart goda. Men farligt. Jag ska inte äta sånt. Men kan inte låta bli. Såna kanske jag bakar till dopet! Men då får jag inte alla själv... Vilket dilemma! haha





Sammanfattning

Godmorgon världen!

Har varit vaken en stund redan. Filip har somnat, nybadad. Har precis väckt Anton, dags för frukost!
Igår såg vi melodifestivalen. Har inte så mycket att säga, inget bidrag som var nåt speciellt.

Igår eftermiddag var vi i Kungsmässan. Alla utom Johan, han var med en kompis. Jag hittade, till min stora glädje, ett par jätte snygga byxor. Köpte även en väst, två par fingervantar och en polotröja. Mamma köpte en jacka på rea.

Vi åt god middag, kyckling med ris och broccoli och sallad. riktigt gott!

Idag blir det promenad i skogen igen. Hoppas på solsken. Till middag ska jag göra Idas gryta och bjuda på!! Nu kurrar magen, dags för mat.

Mysig dag, mysig kväll

Nu är dom äntligen här, mamma och brorsbarna. Härligt! Efter vi ätit lunch så gick vi på en lång promenad i skogen. Tog med oss fika, jätte mysigt!! Milla hade jätte roligt och åt både is, hästbajs och grävde en stor grop. =)
Anton var duktig som hade med sig kameran.

     

     

      

      

Nu sitter vi och väntar på att Lets dance ska börja. Ska fika lite nu också.
Efter Lets Dance ska vi se nån skräckis och äta godis. Mums! Dagens middag var tacos. Det var länge sen vi åt det.
Bakade Idas Dumless igår. Så sjukt goda!! Svårt att inte äta upp alla med en gång. Dock fick jag ha i mera mjöl än vad receptet visade, det blev alldeles för kladdit annars.
Skriver in receptet för er som vill testa! (Skriver så som jag gjorde idag)

200 g smör
1 dl socker
4.25 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Blanda ihop alla ingredienser, gör små bollar och lägg i bullformar. Tryck ner en dumle kola i varje.
Grädda i ca 10-15 min 175 grader. Lägg på en Noblesse när du tagit ur kakorna ur ugnen.
 

Ny tröja

Så här fin är Filip i sin nya IFK-tröja som han fått av sin pappa.



Fredag morgon

Idag kommer dom! Ska bli så sjukt kul. Mamma, Anton och Johan. Kvart över 11 får jag hämta dom vid stationen. ÄNTLIGEN! =)
Kan inte sova mer, är alldeles för pigg.
Filip ligger bredvid sin pappa och sover. Milla sover i soffan.

 Vet inte vad mer jag ska skriva. Vi hörs sen!

Färdig

Nu är äntligen bloggen klar! Är riktigt nöjd. Är ju inte så illa för en nybörjare!

Var ute i skogen med min svägerska i 3 timmar. Riktigt skönt. Men glömde kameran så har tyvärr inga härliga bilder att visa.

Nu ska jag dammsuga, vår hund fäller som jag vet inte vad!

Söt!


Nästan klar!

Snart är jag klar med hur min blogg ska se ut. Är riktigt kul att sitta och grejja. Men nu ropar mina vardagliga sysslor på mig så nu lägger jag ner bloggen en stund och går ut i skogen med lilleman och Milla. Det är kallt., dock ingen snö.
Milla ska leka med Tess, blir kanon! Kameran ska med!

Inte fint...

Nej bloggen är inte fin, men den är inte färdig heller! jag lär mig!!! Wohoooo!

Nu var det gjort!

Ännu en dag avklarad, denna dagen har verkligen varit fullspäckad. Först var vi på Östra med lilleman, allt gick jätte bra. Sen åkte vi hem för att äta lunch för att direkt sen åka vidare till Jockes syster Jenny. Hon och hennes Martin har verkligen fått jätte fint i lägenheten! Milla fick vara där några timmar medans jag var på MVC.
Det gick jätte bra där med. Jag tog med mig Jocke och lilleman. Hon tyckte att han var väldans välskapt och det är han ju! (vackrare barn finns ju inte)


Fick väga mig och kollade lite prover. Mitt blodtryck var perfekt , hade perfekt hb, och alla gravkilon är borta. PUH! =) Gick ju inte upp så mycket heller men skönt att vara av med dom kilona ändå. Hon tyckte att jag kan sluta med mina järntabletter också. Får se hur jag gör, dom behövde jag redan innan jag blev gravid. Men då var mitt hb bra mycket lägre.
Låg på 102 då, hade 130 nu.
Satte in spiral också. Har bara hört hur ont det gör. Personligen kände jag inte nånting.
 Så skönt att slippa tillföra hormoner till kroppen.

Just nu håller Jocke på och kopplar in sin STORA bas till förstärkaren. Jag avskyr den! Den är alldeles för stor. Men han får hålla på bäst han vill. haha
Lilleman har somnat på min arm och ligger och sover. Han var så övertrött. Men han får inte somna för natten ännu. Om en timme får han vakna lite, annars vaknar han väldans tidigt i morgon och det har jag ingen lust med.

Tänkte försöka snygga till min blogg nu! Ha det bra!

//A

Ångest

Idag har jag ångest. Har ätit en och en halv semla... Nu är det slut med sånt! Lovar!! Men kompenserade det hela med en lååång promenad i skogen. Riktigt skönt. Och Milla älskar att springa i skogen! Söta vovve.

Gjorde pasta carbonara till middag. Riktigt gott. Det skulle jag kunna leva på. =) Blev dock inget bak idag. Men innan mamma & co kommer så tänkte jag ordna den saken. Så kan jag bjuda på nybakt och riktigt gott kaffe. 
Längtar till fredag!!! (Anton, vilken tid är det ni kommer?)

I morrn ska jag till MVC. Ska faktiskt sätta in kopparspiral. Hade tänkt vänta lite med syskon. =) Nåt år eller två åtminstone. haha

Ska snart lägga mig ner bredvid min underbara son som ligger och sussar i vår säng. Han har sovit sen 19.30
Jag och Jocke har sett på film. Han köpte en ny film på blu-ray igår som heter Eagle eye (stavas?)
Den var iaf riktigt bra! Spännande genom hela filmen. Rekomenderas starkt.

Godnatt folket! 
//A


Och du Anton. Skriver faktiskt på Jockes MAC nu. Måste erkänna att det är riktigt sköna tangenter och pekplattan är häftig. MEN, du kommer INTE lyckas omvända mig! =)

Vad är bäst?

En PC kan du lätt använda så här:


Men en MAC använder du bäst så här:



Vad väljer du? =)

En vanlig måndag

Så börjar ännu en dag lida mot sitt slut. Vilken känns bra, jag vill att tiden ska gå fort. För på fredag kommer mamma och mina söta "små" brorsbarn! Filles kusiner! =) Jag hoppas få åka en sväng med mamma och Anton(?) till Gekås. Johan brukar inte vilja följa med. Tänkte passa på att köpa saker till Filip och kanske en och annan pryl till  mig själv.

Idag kom Jocke hem tidigt. Satt hemma och jobbade istället. Tråkigt att han måste jobba ändå, men så härligt att bara veta att han är hemma.
Vi var iväg en sväng och handlade idag. Hundmaten var nästan slut och Filip behövde fler blöjor. Har även köpt ingredienser för att testa Idas Dumless som hon kallar dem på sin blogg. som hallongrottor med dumle istället för sylt. Ska bli spännande.
Köpte faktiskt semlor idag igen... Jag borde skämmas! Köpte fyra st. Vi åt en varsin och har två kvar i kylen. Det blir inga fler semlor för mig iår. Så här kan jag ju inte hålla på!

Dagens middag bestod av korvstroganoff och ris. Självklart åt jag inte det, den maten var till Jocke. =) Jag åt köttbullar igen. Så nu sitter jag här, disken är diskad, Filip sover, Jocke spelar och semlorna i kylen skriker på mig!Ska försöka hålla mig ifrån att äta en till.
Ett försök....


Min son, min kärlek, mitt allt!

(nej, han har inte bruna ögon. Inte än)


//A

Träffad?


Semla, tvätt och aggressioner

I morse fick jag sovmorgon! helt underbart! Vi gick upp vid 9 tiden, jag och lilleman. Gjorde frukost och väckte pappa runt 10 snåret. Efter frukosten tog vi med oss vovven och gick på promenad i skogen. Träffade den tjockaste labbe jag någonsin sett. Stackars hund!

Vad har vi mer gjort idag? Vi har städat lite hemma, tvättat en massa kläder och handdukar. Vi har även varit och hälsat på i Kungsbacka hos Jockes bror och hans familj. Åt lunch där. Köpte självklart med oss semlor till efterrätt.
Så sjukt gott!!!


Är så sugen på en semla till men jag får försöka hålla mig
Orkar inte åka till coop just nu. Men vem vet vad jag orkar om en timme eller två.


Har tänkt på två saker som irriterar mig.
  1. Sveriges sämsta bilförare Det måste vara ett skämt!!! Finns det såna idioter som verkligen lyckats ta körkort?! Nog för att det finns idioter men hur fan kan man vara så allmänt dålig på att köra bil?! Och sitta med hunden i knät?!?!?! Klipp kortet för alla som är med. Så slipper man oroa sig för att möta någon av dem i trafiken
  2. Melodifestivalen KATASTROF!!! Hemsk programledare, byt ut! och för guds skull, GE MIG BJÖRN GUSTAVSSON! inte ett enda vettigt bidrag och vad är det för pajas som bestämt de nya reglerna? Internationell jury som väljer Ugglas som favorit.... Hmpf..... Åker hon till Globen sliter jag mitt hår! Och varför står idioterna och MIMAR? Okej jag kan förstå om dom har playback men SINGBACK också? Kan man inte sjunga live borde man inte få vara med.

Så. Nu har jag fått det ur mig. Tänkte laga mat nu. Blir rester från igår. Det blev varken svärmors mat eller Idas gryta, vi gjorde köttbullar med vitlök istället. Riktigt gott! Vi skulle haft pasta och pesto till men peston var slut så det blev bara pasta. Men det var gott ändå. Idag blir det med potatismos och sås.

Dags att sätta på en ny tvätt också! Ha det gôtt!

//A

Fotbollsnördar



Männen i mitt liv är fullt upptagna med...





DETTA!!!


Semla!

Har precis fikat med min fina man. Semla blev det. Gudomligt gott! Ännu godare när jag vet att jag inte kommer få ett gallstens anfall av det! Men så får jag inte tänka jämt för då börjar väl vågen peka uppåt.
Vi gick runt sisjön innan med vagn och hund. Det var väldans mycket folk och glashalt ute! Men Milla fick springa av sig och det är ju det viktigaste. Vad skönt sen när det är sommar så hon kan få bada!!

Nu ska jag mata mitt älskade barn.


//A

Sköna fredag

Snart är även denna dagen slut. Detta har varit en väldigt skön fredag. Som jag skrev innan så skulle jag ju till sjukhuset. Sagt och gjort. Ultraljudet visade på att mina stenar i gallan var borta!! Förmodligen var det bara grus eller väldigt små stenar som tagit sig ut på egen hand! SKÖNT! Men jag känner mig ändå lite rädd för att äta allt för fet mat. Och läkaren höll med om att diet är ju alltid bra. :)

Direkt efter läkarbesöket så åkte jag och min käre man och våran son, till Kungsmässan i Kungsbacka och fikade. Gick in på Gina Tricot en snabbis och köpte en kofta och en tröja. Köpte en tröja igår på KappAhl också. Snart får jag sluta shopa! Snart....

Efter vi kommit hem från våran mysiga förmiddag i Kungsbacka så slappade vi här hemma. Vi köpte hämtmat och åt till middag, ingen av oss orkade laga mat idag heller. I morrn kommer ev svärmor hit och lagar mat, annars ska vi göra Idas gryta igen. För er som inte läser kommentarerna så kommer receptet här:


Snabbgryta med köttfärs

Ingredienser:
400 g köttfärs
2 msk olja till stekning
1 gul lök
1 purjolök
1 äpple
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
1 buljongtärning
2 msk tomatpuré
3/4 tsk curry
½ tsk salt
½ tsk chilipulver
1 pkt. bacon, 150 g
1 påse salta jordnötter, 150 g
Ev maizenaredning


Gör så här:
Hetta upp oljan i en rymlig gryta, gärna gjutjärn, och bryn köttfärsen. När färsen fått fin färg tillsätts curry.
Bryn ett par minuter ytterligare för att få fram curryns smakämnen.

Löken och äpplet skalas och hackas. Purjolöken skärs i tunna ringar. Rör ner allt i grytan. Låt mjukna på svag värme under lock, ca 5 min. Rör då och då.

Tillsätt tomater, tomatpuré, vatten och buljongtärning och koka ytterligare 5 min.
Rör ner jordnötterna och smaka av grytan med salt och chilipulver.

Knaperstek det hackade baconet i torr stekpanna och låt det eventuellt rinna av på hushållspapper innan det rörs ner i den färdiga grytan precis innan serveringen

Servera ris och ett gott bröd till köttfärsgrytan, samt en fräsch sallad.

Den är hur god som helst och måste testas! I morrn tänkte vi ha mera curry och testa med fullkorns pasta till. Åh vad sugen jag är!

Just nu blir Filip tvättad av vår söta hund. Hon är riktigt noga. Söta Milla.

Får man gå och lägga sig kl 21 en fredag? Känns som att det är natt snart. Kanske får vara uppe ett tag till. Se en film med Jocke. Ja så gör jag!

//A

Och du Anton. Gissa vilken dator jag skriver på?! Just det.... MIN PC!!!!  =)

Godmorgon!

Sitter i min underbara säng och skriver nu. Fryser om både händer och fötter. Både Jocke och Filip är vakna och sitter här bredvid mig. Hela familjen samlad. Utom Milla som ligger i soffan och tuggar på sitt ben.
Idag ska jag till sjukhuset 9.30. Ska göra en ultraljudsundersökning (nej jag är inte gravid igen). Ska kolla gallan. Eftersom jag haft två riktigt kraftiga gallstensanfall så är det på tiden att jag blir ordentligt undersökt. För den smärtan vill jag inte veta av igen!! Då föder jag hellre barn, det var mycket lättare.

Ida: Jag ska kolla den där sidan. Känns som att jag får sitta ett tag men det ska nog bli bra tillslut. Tack för tipset! Och maten blev kanon! Ska göra den idag igen men med lite mera curry på Jockes begäran. Tack för det tipset med!!



Nelly på den gamla goda, softa tiden.

//A

Jag vill också...

...ha en fin blogg!!

Men jag vet inte riktigt hur man gör. Måste man kunna html? För det verkar riktigt krångligt!! Hjääälp!

Kalla fötter

Sitter här och fryser om fötterna. Filip sover och jag har inget att göra. Ingen tv har i vardagsrummet heller. Hoppas den är lagad snart!

Igår var vi på babymassage. Nästan alla bäbisarna grät. Utom Filip. =) Men han var helt ointresserad av massagen. Man skulle vara nära sin bäbis och ha ögonkontakt. Han sköt bort sig med benen och tittade på alla andra istället. haha

Åkte till Jonny, Pethra och Sabina efter babymassagen. Det var första gången som Filip inte skrek hela tiden vi var där. Skönt att dom kan få se att han inte bara gråter.
Blev kinamat på vägen hem. Varken jag eller Jocke orkade ställa oss och laga mat. Mycket gott! Funderar på vad vi ska äta idag. Är sugen på något med köttfärs men inte köttfärssås. Tips tack!!

Idag ska jag äntligen få hämta fotona som jag framkallat! Dom som ska sitta ovanför sängen. Hoppas det blir fint! Återkommer med bild så fort det är klart och jag orkar.

Bye bye så länge.

//A

Man hinner mycket...

...när man går upp i ottan. Sen jag gick upp har jag:
  • badat lilleman
  • matat lilleman
  • plockat undan i vardagsrummet
  • plockat ur diskmaksin
  • diskat sen gårdagens middag
  • sovit 30 min
  • gjort frukost
  • ätit frukost
  • gett hunden mat
  • gått på promenad med hunden i nästan 40 min
  • matat lilleman igen
  • lekt med lilleman innan han skulle sova
  • loggat in här
Det är väl inte illa pinkat? =)

//A

Bakat!

Idag har jag varit duktig. Jag har bakat! Jocke har tjatat i säkert två år att jag ska göra dumle kakor och idag skedde det. Har inte smakat ännu men jag hoppas innerligt att dom blev goda. Hade tänkt ta ett kort på dom men sååå fina var dom inte så jag skippar det.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Tvättat lite, varit iväg en sväng till ica med min man och vårat underbara barn. Varit ute med hunden. Det vanliga.

Gjorde fläskkotletter med ris och sås till middag. Gott!

Funderar på att lägga mig snart. Lilleman sover redan och jag är super trött. Jocke spelar fotboll mot sin brorsa på xbox 360. Sova är skönt! Speciellt när man får gå upp tidigt. Även om Filip är jätte duktig på nätterna så vaknar han ett par gånger och vill ha mat. Jag minns inte när jag sist fick sova en hel natt...


//A






Måndagkväll

Tiden går så sjukt fort sen jag (vi) fick barn. Helgen är redan slut och måndagen är avklarad. Idag kom min nya skötväska som jag beställde förra veckan. Den är så snygg!!! En skipphopp dash delux.

I morrn hoppas jag att fotografierna som jag skickat på framkallning kommer. Ska sätta upp tre st i halltrappen och tre ovanför sängen. Kommer bli kanon! Funderar på att måla om hallen också. Tänkte ha mörkgrått där nere och vitt i trappen. Kommer också bli kanon!

Var över till grannen och kollade in hur hans vind blev. Shit!! Hur stort som helst! Ska bli så otroligt skönt när vi också har vind. Risken är väl dock att jag samlar på mig ännu mer saker som jag egentligen inte behöver.

snart är det dags för natten!!

//A

Lill-Tåij:
Ja visst har vi bra smak! :) Dom är ju super de där dregelhaklapparna. Dreglar Samuel mycket? Går åt minst tre om dagen här... =)

Liten och rädd

Ca tre år, liten och rädd. Stor fotoautomat, läskigt. Försökte se glad ut!



Snart ska vi åka hem till västkusten igen.

Och förresten, jag vill ha en sån här

(Det är DITT FEL, Anton!) Om några dar får jag väl se om jag tycker att den är nåt att ha. =)

//A

RSS 2.0