Mera fynd!

Nyss hemkommen från en tur till Gränby. Hittade faktiskt lite mer fynd på rean. Blev ett par skor som jag ville! Och en tröja på Gina Tricot samt en snygg vit jacka från H&M. Så underbart!

Var förbi en sväng till Elgiganten också. Jocke shopade han med, han köpte en Blu-ray spelare att ha i sovrummet. Mamma köpte en ny diskmaskin. Hennes pajade i morse. Det var rätt lustigt faktiskt. Det small till i diskmaskinen och strömmen gick i hela lägenheten. Viss del av strömmen kom tillbaka men om man ville lyssna på radion tex så var man tvungen att sätta på någon av plattorna på spisen. Men endast på 6an. Annars gick det inte.
Så ny diskmaskin är inköpt, nästa steg får bli en ny spis.

Snart bär det av mot brorsan. Hörde rykten om att det blir kinamat. Gott!!



//A

Morning!

God morgon folket. Är rätt trött men glad ändå. Lilleman ligger i sin vagn och sover. Söta, fina unge!

Igår var vi, som jag nämt tidigare, på kalas hos Erika. Det var trevligt. Men det blev sent så jag var inte jätte pigg i morse när Filip vaknade. Även om jag fick sovmorgon till 7.20.

Idag bär det av till storebror Fredrik och brorson Anton. Blir god mat hoppas jag! =) (Anton, glöm inte Daimtår.....) Innan vi åker dit ska jag och min älskade man till Gränby. Tänkte kolla om jag hittar nåt mer att slösa pengar på. Är ju så kul att shopa när man hittar kläder på rean! Ett par skor skulle inte sitta helt fel. Kanske ett par byxor också.

Nu ropar magen att den vill ha mat och jag tänker lyssna och lyda!!

Take care! //A

Fynd!

Är så glad! Var in snabbt på Lindex och fyndade en massa fint!! Köpte en mörkröd jacka, en tunn kofta, en bolero och ett linne. Allt för 200:-

Är inte sånt underbart?! :)


Uppsala

Äntligen framme! Kom fram vid 18.30 igår. Det tog sitt lilla tag eftersom vi var tvugna att stanna några gånger. Hann bara komma till Alingsås, ca 5 mil från Gbg, innan vi var tvugna att stanna. Lilleman hade gjort en rejäl hög i blöjan.

Sen sov han iofs rätt länge men när han väl vaknade så ville han inte sitta i sin stol. Han var riktigt arg! Men när vi väl såg Uppsalas horisont så sov han gott de sista 10 minutrarna.

Så nu är vi här. Pigga och glada, Filip sov enda till 8 idag. (Efter en lekstund mellan 5-6)
Ikväll ska vi, som sagt, till brorsan och fira Erika som fyller år. Får man träffa syskonen och de rara syskonbarnen. =)
Men innan vi åker dit har vi lite ärenden att uträtta. Glömde Filips nagelsax så jag måste köpa en. Hans naglar växer så fort!! Sen tänkte jag kolla om jag hittar ett par svarta byxor till honom.

Vi hörs!

/A

God morgon!

Inatt var en riktigt bra natt. Hoppas att lillemans period av ständiga uppvak på natten är över. Han sov jätte bra och vaknade för att äta vid 01.30 och 04.30 efter det har han somnat om utan problem. utom nu, nu var det morgon tyckte han.

Tänk att man kan älska någon så mycket. Hade aldrig kunnat tro att kroppen kunde vara så fylld av kärlek!

Idag ska vi packa här. Så att vi får med oss allt som vi kan tänkas behöva i Uppsala. Det brukar bli för mycket men hellre det än att vi saknar något.
Vi hoppas kunna åka runt lunchtid. Men allt beror ju på Jockes jobb.

Nu ska jag äta frukost med mammis. Ha det bra alla!

//A




Färdig!

Puh! Äntligen är jag färdig med allt pysslande här hemma. Det blev riktigt fint. Jag har (med mycket hjälp från min mor) satt upp gardiner i vardagsrummet och i sovrummet. Gjort i ordning våra bröllopsfotografier och satt i ramar. Gardinerna tog längre tid än vad jag kunnat tänka mig. Men nu är det gjort!
Så här är det så fint nu. Och städat.

Min kära vovve Milla är lös i magen. Hon fick några bitar Frollic igår. Det "fodret" (eller vad man nu ska kalla det) borde förbjudas. 12 bitar fick hon. Stackars hund. Aldrig mer! Om någon vill ha påsen, säg till!

Mer då?! I morgon bär det av mot uppsala. Ska vara där tills på söndag. Ska bli roligt att få träffa familjen.
Min söta brorsdotter fyller 15 på fredag så då ska vi dit på kalas. Fjortisen blir ett år äldre. =)

Det blir sen middag idag med. Jag och mamma har inte hunnit äta ännu. Vi har varit en sväng och köpt potatis som fattades för att vi skulle kunna börja med maten. Så snart är maten klar. Idag blir det kokt lax med kokt potatis och romsås. Mums vad gott!!

Lägger in bilder här nedanför så får ni se hur fint vi fått det! och hur tråkigt det såg ut innan. ;)

Vardagsrumsfönstret innan förvandlingen


Vardagsrumsfönstret efter



Sovrumsfönstret med nya gardinerna


Sängen efter lite styling
(tavlorna på väggen ska bytas ut mot fotografier så småningom, bilder kommer)


Dvdhyllorna byttes ut mot detta



Är riktigt nöjd med resultatet!! =)
Nu ska jag gosa med min son som sitter i sin pyjamas och leker i babysittern. Han är den vackraste av alla!!!


Puss o kram, vi ses på stan!!

//A

Trött så trött

Ännu en dag har passerat. Tiden går så fort! Vart tar dagarna vägen?

Idag har jag och mamma grejat en massa. Vi gick en härlig promenad bort till Ica Maxi med Filip och Milla. Sen har vi grejat här hemma. Jag köpte nya gardiner här om dagen som jag har sytt om idag. Det blir nog jätte bra! Men jag får inte så mycket gjort om dagarna som jag skulle vilja ha. Lilleman har varit rätt gnällig på kvällen. Men nu sover han gott. Älskade barn så gullig han är!



Idag fick vi lämna in våran tv. Så irriterande! Tur i oturen, garantin går ut om två veckor. Den knäpper så konstigt och ambilighten (stavas?) flimrar osammanhängande. Får väl se hur lång tid det tar.


Har iaf köpt ny kaffebryggare och vattenkokare. Allt pajar med en gång här! Jag dricker inte kaffe men mamma och Jocke säger att det är stor skillnad på smaken! Vattenkokaren är helt underbar. Man fyller en behållare med vatten. Sen ställer man en mugg under och trycker på en knapp och ut kommer hett vatten på tre sekunder. Lovely! =)



I morgon hoppas jag hinna fixa klart med gardinerna och stylingen med vårat fönster. ska byta gardiner i sovrummet också hade jag tänkt.

Idag kom en snickare förbi som Jocke känner. Han ska ordna så att vi kan använda vindsutrymmet på huset som förråd. Så vi ska få en vindstrappa här inne i lägenheten. Kommer bli sååå bra! Då kan vi röja ur förrådet där nere och så kan Jocke ha det som  kontor och vips så har Filip eget rum! Vi hoppas vara helt klara efter påsk.

Detta får räcka för den här gången. Är så trött så att ögonen går i kors. Kan ju nämna att min älskade son vaknade klockan 4 i morse. Men sen fick jag faktiskt somna om mellan 6-8. Fast jag är trött ändå.

//A

Hit och dit, fram och tillbaks

Idag har jag och mamma flängt runt som galningar.

Dagen började med att lilleman vaknade klockan 4. Han vägrade somna om!! Halv fem gick jag upp och väckte mamma. Åt lite frukost och fick sedan vid 5.40 sova en halvtimme! Körde Jocke till jobbet vid 7 för att sedan åka till östra sjukhuset med lilleman. Där blev vi kvar till strax efter 11. (puh) (dock så gick allt jätte bra)

Det blev en snabblunch på McDonalds (tack gode gud för El nacho chicken jr). Väl hemma vid 12 tiden så var vi alla tre helt slut! Vi slappade till 14.30, därefter åkte jag och hämtade min goa man. Hem igen för att sen åka ut åter igen. Hade glömt köpa några saker som vi behövde till maten. Passade även på att köpa ny brödrost. Äntligen! Nu har vi både bra kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Nu är det bara ny elvisp jag behöver. (en ny micro skulle inte sitta helt fel det heller, även om våran funkar kanon ännu)

Så nu sitter vi här 20.30 och har precis ätit middag. Lilleman har somnat mot mitt bröst och är redo för sängen. Han var sååå snäll på sjukhuset och charmade varenda sköterska. Han berättade om hela sin korta livshistoria. =)

I morgon ska jag ta tag i att göra fint här hemma. Därefter ska jag lägga upp bilder!

See you!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha... Så har även jag trillat ner i bloggträsket. Det trodde jag aldrig. Vem vill liksom skriva dagbok på nätet?! Men här är jag!

Just nu ligger min älskade son tvärsöver min mage, med huvudet på min arm och sover. Han är så otroligt mysig! Mamma är här och hälsar på så Lilleman har pratat med mormor nu en stund. Men efter allt jollrande så blev han trött.
På förmiddagen var vi ute i skogen och gick med vovve och bäbis. Jätte skönt! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Så att man får vårkänslor!!

Snart ska jag och mamma åka till Ikea. Har varit där många gånger senaste veckorna. Gör om lite smått här hemma. Lite nya lampor, fotoramar och andra fina saker. idag ska jag köpa tyg och sy gardiner till vardagsrummet. Om jag hinner och kommer ihåg kanske jag visar bilder på hur fint vi får!

Detta får räcka för den här gången. Får väl säga, på återseende.

RSS 2.0