Midsommar afton!

Om knappt en halvtimme är midsommar afton över. Det har varit en riktigt mysig dag och kväll här i Eklanda. Mamma kom hit igår. Hon ska vara barnvakt på söndag när jag och Jocke går och ser AC/DC!! 

Idag fick Jocke sovmorgon. Men vid 13 tiden fick jag nog och väckte honom. Jag och mamma har städat och grejat. Vi har bland annat flyttat in Filips säng i hans eget rum. Shiiiit....
Han har sovit där sen 21. Dock med ett par uppvak än så länge. Men det går bra! Det är nog mig det är jobbigast för. Jag älskar att sova med honom bredvid. Kunna snusa på honom lite. Så han får nog sova hos oss ibland ändå. haha

Efter massa god mat och jäääätte mycket jordgubbar så avslutade vi kvällen med "Livet från den ljusa sidan". Den är ju helt underbart bra. Mamma somnade inte! Mycket sällsynt.

Hoppas ni har haft en lika bra dag!

Fy...

Jag har åkt på en rejäl dunder förkylning. Mindre roligt. Har ont i hela ansiktet, är både täppt i näsan och har rinnsnuva. Jag blir tokig! Filip är lite piggare faktiskt, vilket är skönt. Men det är hemskt att tvinga i honom pencillinet.
Idag har jag och Filip sovit hur länge som helst. Vi vaknde vid 6 i morse, var uppe till 7. Sov mellan 7-9. Var vakna till 10. Sen sov vi till 12.45. Nu sover Filip igen. Det tar på krafterna att vara sjuk!
Tur att det inte är Jocke som är förkyld, han är nära döden varje gång. Det är så jobbigt. Näsan rinner och karln tror att han ska dö. haha

I eftermiddag ska vi åka och köpa ny hundkorg till Milla. Den hon har här hemma hos mamma kan hon inte ha längre. Hon bara juckar mot den! Vi håller på att bli tokiga allihop. Den är svart och luddig och Milla tror väl att det är ett stort gosedjur. Hon juckar mot stora gosedjur....
Någon som vill ha den?!

Min son är sjuk!

Min söta älskade son är sjuk. Inget allvarligt men Filip som aldrig varit sjuk. Doktorn som var här konstaterade att det inte såg fint ut i Filips öron. Värst var det på vänster sida. Så nu har han fått pencillin. Kåvepenin. Stackars liten. Han grät så när jag tvingade i honom det.
Hoppas han slipper detta sen. Jag var själv öronbarn med, i princip, konstant öroninflammation (och halsfluss), det sägs att det är ärftligt. Hoppas inte!
Nu sover han gott. Min feber-rosiga älskling har fått alvedon också.

Åh vad jag önskar att jag kunde ta det onda istället.

Förkylning på G?

Börjar känna mig lite hängig. Det började igår kväll. Tog c-vitamin och en rejäl whisky. Fy fan vad äckligt whisky är! Men känner mig inte lika hängig idag. Blir nog en jävel ikväll med.

Ikväll kommer en läkare hit och tittar på Filip. Skönt att slippa åka iväg med honom. Han är riktigt hängig. Vi vet inte om det är tänder på G och/eller om det är öronen. Han tar sig för öronen.
Senaste dagarna har han börjat dregla kopiösa mängder. Det bokstavligen rinner ur munnen på honom. Och sen igår vill han knappt äta. (ont i munnen?) Igår kväll fick han feber också. Efter alvedon hade jag en pigg liten pojke som lekte till 22.
Det fanns inget stopp på honom!
Feber idag med. Och inte ätit så mycket. Nu äntligen sover han. Får se vad läkaren säger. Hoppas inte det är öronen. Jag var själv öronbarn så jag vet hur hemskt det är.

I morse tittade Sofie förbi med sin hund. Hon har en schäfer som heter Bamse. Milla älskar Bamse. Vi gick en sväng så odjuren fick springa. Full fart! Milla rullade sig i hästskit. Kul. (inte)

På onsdag kommer Jocke tillbaks hit. Längtar!!!

Tackkort

Förresten. Tänkte visa hur tackkorten blev som jag skickade ut efter dopet.
Min farbror Norbert har målat bilden som är på framsidan. Min kompis Chrilsson tog fotot på Filip. Är himla nöjd med resultatet!




Tack till Anton som fotat det hela till mig, så att jag kan lägga upp det här!

Uppdatering...

Efter ett uppehåll så är jag tillbaka. Har fått lite pikar om att jag är dålig på att blogga. (Nu bror, har du lite att läsa)
 Är ju i Uppsala hos mamma och då är tiden knapp. Alltid är det något att göra! Men nu uppdaterar jag lite.

Har varit här sen förra tisdagen. Har hunnit med att gå på konfirmation, ut på krogen och i morrn ska jag på 40 års kalas.
Antons mamma fyller år.  Ska bli roligt!
Mindre roligt är att jag inte gick på min söta brorsdotters bröllop. Har sett lite bilder på hennes blogg och hon var otroligt vacker! kolla ni också idaj.blogg.se

Skulle egentligen åka hem på måndag men det är framskjutet. Jocke åkte hem idag men kommer tillbaka på onsdag. Han ska jobba här uppe igen så jag och Filip stannar. Åker hem nästa söndag istället. Känns nästan som att jag bor här nu. haha

Filip gör stora framsteg. Nu kryper han för fullt. Inte illa, han är ju bara 7 månader. Man ser lite från hans första tand. Dock är det inte de nedre som verkar komma först. För denna som man ser sitter där uppe! Till vänster om där framtänderna ska komma sen.
Kan säga att det inte är en lugn stund med Filip. Det är fullt ös hela tiden. Puh!! Min goa fina unge!

Har shopat en del här också. Köpte en skitsnygg Peak Performence jacka. Dyr, men snygg! Har köpt ett par byxor, tre linnen, fyra t-shirtar och ett par skor också. Snacka om att jag har unnat mig. Fållade upp två par byxor också. Så nu är alla mina pengar slut. Nästan.

Jag fick precis veta av Jocke att jag fick avslag från Mölndalskommun ang mina studier. Det är en kurs på distans via sthlmskommun. Fan!! Måste ringa på måndag och fråga vad som är problemet. Jag vill så gärna plugga ju! Why why why?! Ingen som har något roligt jobb åt mig annars? Vill göra något nytt. Ekonomi! Någon?

Ska nog lägga mig nu. Krama min lilla son. Min fina älskling.
Mamma har somnat i soffan. Men om jag påpekar det så sover hon inte. Hon blundar bara men lyssnar på vad dom säger på tv. (Tvn är avstängd) Lilla mamma. haha

Ha det bra alla! Kanske kommer det lite foton snart!



RSS 2.0