Efter en tuff förmiddag...

I morse ringde klockan vid 6-tiden. Fick lov att väcka både Jocke och Filip. Det var inte så populärt... Efter tvättning, påklädning, frukost och promenad med hunden så åkte vi till Fysiologen på Drottning Silvias barnsjukhus på Östra.
Först satte dom emla (bedövninsgsalva) på både händer och fötter. Sen fick vi vänta en timme och under den tiden skulle Filip dricka ca 2 dl vätska. Inga problem tänkte vi och gav honom saft. Men det var inte så jätte gott efter ett tag, speciellt när han inte var törstig. Men efter lite pillande så blev det väl 1,5 dl åtminstone.

När timmen hade gått så satte dom en nål, på foten blev det. Det gick jätte bra, men Filip blev lite arg när han blev fasthållen.

Sen gick vi in till rummet där deras gammakamera står.
(Mer info om vad gammakameran gör, finner ni HÄR)
Där fick Filip ligga på en brits i 20 minuter. När vi la honom där så sov han, så början gick bra. Sen fick vi leka lite och sätta på Telitubbies på tvn.
Tiden gick rätt fort och Filip var hur duktig som helst! Dock såg dom att vänster njure inte tömde sig så vi fick vänta en timme och ta en ny bild. Dock var den andra omgången bara på två minuter så det var ingen fara. Då hade även vänster njure tömt sig, vilket var bra, så äntligen fick vi åka hem!

Det tog inte lång tid så sov Filip. Vi är nog trötta allihop.

När han vaknar ska vi äta lunch och sen ska vi ta en promenad med vovven. Efter det ska jag packa ner det som vi kan tänkas behöva ha med oss till Uppsala. Ikväll bär det av!
Vi tänkte överraska mamma men vi valde att berätta så att hon ev kunde ta ledigt från jobbet om hon ville det.

Det var allt för denna gången, dags för en powernap!

Kommentarer
Postat av: antevante

Skönt att allt var bra. :)

2009-09-16 @ 21:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0