Thailand!

Hej alla. Nu är vi installerade och klara här i Thailand. Har inte haft möjlighet att blogga innan men passar på nu medans Filip sover.

Första dagarna tillbringade vi på Phuket, kata beach. Ett skiiiit fint hotell som hete Tropical garden resort. Helt underbart för Filip att kunna bada i både havet och poolen.
Igår anlände vi till älskade Koh Lanta. Och vårat kära Funky Fish. Men vilken chock när vi kom hit! Dom har gjort om här och jag gillar inte hur det är nu. Det är större, nästan för stort för sitt eget bästa. Det var trivsammare förr.

Vår kära bartender Weep har skaffat sig en egen bar, No name bar. Han blev helt överlycklig när han såg oss och sprang och mötte oss. Hade hade ett rum ordnat till oss direkt, där har vi nu sovit en natt.
Det blir inte en till....

Huset är byggt helt i betong. Alltså, funkten har ingenstans att ta vägen. Det är mögel överallt. Kuddar, säng, överallt!! Jag har varit sååå sjuk i natt. Fy fan!

Först tänkte vi bo i Funky Fish bungalows men problemet är att vissa ligger bakom baren (så även vårat rum) vilket innebar att Filip hade väldigt svårt att komma till ro när det var människor som tjoade. De andra bungalowsen har en rätt brant trappa som känns lite farliga eftersom Filip kastar sig rakt ut.

Så hur gör vi?! Vi flyttar!

ca 5 minuter bort med Tuk-tuk, ligger klang dao beach. Där känner Jockes kollega någon, så där ska vi bo. Det blir lite dyrare men det ingår frukost så slår man ut det så blir det inte så farligt. Plus, INGET MÖGEL!

Annars har vi det helt underbart. Flygresan ner gick jätte bra, Filip sov nästan hela tiden. Bredvid oss satt en pojkspoling på 20 år som bjöd oss på skumpa eftersom mamma fyllde år. Han själv blev väldigt full och spilde både skumpa och gin på stackars mamma. Men det gick bra ändå. =)
Väl framme så var det ju eftermiddag här. När det väl var dags att sova så var det inga problem för Filip. Han sov hela "natten". Så ingen jobbig övergång. Än... Kanske blir värre när vi kommer hem.

Bilder kommer, har fottat med min (nya) mobil. (Nej Anton, ingen iPhone) och dom hade inte så små kortläsare här. Ska fotta mer med min vanliga kamera.

Måste ut i solen igen, måste bli brun... måste bli brun!


Ha det så bra alla vänner, på återseende!!

Kommentarer
Postat av: Bror

Syster.... Kanske ni framöver ser fördelen med charter när man är förälder till en bebis ?? Nu har ni ju upplevt ngt som jag redan varnat för. Men en del vill ju uppleva skiten innan man lär sig ??



Hoppas Filip inte mådde lika dåligt som du och att resten av resan blir bra för er ALLA...



/Bror



2010-01-17 @ 13:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0